Bemutatkozás

Cégünk küldetése

Cégünk küldetése az első osztályú alapanyagok és a legmodernebb technológiák alkalmazásával a jelenlegi és a jövőben várható igényeket is kielégítő minőségi bútorok gyártása és ehhez kapcsolódó szolgáltatás nyújtása. Cégműködésünk fókuszában a precizitás, a rugalmasság, a vásárlóinkra való maximális odafigyelés, a minőségi szolgáltatás, és a kiváló ár-érték arány áll. Ternyák László 1992-ben az Épfu-Trade Kft-nél boltvezetőként dolgozott, az év folyamán 15 %-os üzletrészt vásárolt. Egy évvel később, 1993-ban 50 %-ban tulajdonos lett a cégben és már ügyvezetőként irányította a vállalkozást. 1997. júliusától teljes jogutódként, 100 %-os tulajdonrésszel, családi vállalkozás formájában Ternyák Trade Kft. néven folytatta működését a cég. 1997 végétől a vállalkozás új telephelyre költözött. A következő nagy mérföldkő a családi vállalkozás életében a 2001. év, amikor a saját tulajdonú telephely építésébe kezdett. Az 1300 m2 területű új csarnok mindenben megfelel vásárlóik megnövekedett igényeinek kiszolgálására. Ternyák László ügyvezetőként stratégiai kérdésekben dönt, felügyeli a cég egészét, gyakorolja a munkáltatói jogokat. Fia, ifj. Ternyák László pedig 1995 óta, mint a cég kereskedelmi igazgatója irányítja a társaságnál folyó bútorgyártási folyamatot, koordinálja a kereskedelmi tevékenységet. Vállalkozásunk kezdetben fenyő-fűrészáruval, illetve többfajta építőanyag értékesítésével foglalkozott. Az 1993 évtől kezdődően Falco búrolapok, Mofa farostlemezek forgalmazásával is foglalkozunk. A lehetőségek, és a kínálkozó kereslet 1998 óta újabb piaci ágazat felé irányította vállalkozásunkat. A piaci igényeknek megfelelően a bútorgyártásra, lapszabászatra, ajtófrontok és bútorkellékek forgalmazására kezdtünk szakosodni, bár továbbra is forglalkoztunk fenyő-fűrészárú értékesítésével is. A MOFA (1997-től) és a FALCO (2001-től) termékeinek győri márkakereskedőjeként, 2005-től a FALCO kiemelt márkakereskedőjeként, illetve a FOREST nagykereskedelmi partnereként jelenleg 40 fővel zökkenőmentesen szolgáljuk ki vásárlóinkat. Folyamatosan bővülő áruválasztékkal, a bemutatóteremben kiállított különböző ajtófrontokkal, 250 fajta bútorfogantyúval, pántokkal, valamint számítógépes konyhatervezéssel, szaktanácsadással járulunk hozzá a lakosság szélesebb körű informálásához és minőségi kiszolgálásához. Jelenleg több mint 100 fajta bútorlap, szín azonos farostlemez, Forest és Falco asztali munkalap, valamint ajtófront, rétegelt lemezek, OSB-lapok, natúr farostlemezek választékával állunk vásárlóink rendelkezésére.

Szolgáltatások

A Ternyák Trade Kft. tevékenysége a lapszabászattól a különféle bútoripari kiegészítők forgalmazásán át komplett bútorok tervezésére, forgalmazására és gyártására terjed ki. Vállalkozásunk nagykereskedelmi és kiskereskedelmi tevékenységet folytat. A MOFA és a FALCO termékeinek márkakereskedőjeként, illetve a FOREST és INDECO nagykereskedelmi partnereként jelenleg Győrben egyedülállóan széles termékskálát tudunk partnereinknek kínálni bútoripari termékekből. Szolgáltatásaink, és termékeink ár-érték viszonya a legjobbak között van a piacon. Kreatív és évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink minden vevőnk számára a legnagyobb odafigyelést biztosítják, és szakértelmükkel segítik ügyfeleink számára a megálmodott konyha, nappali-, fürdőszoba, irodabútor, valamint beépített szekrények kialakításánál.

Konyhabútorok

Cégünk konyhabútorok tervezésével, forgalmazásával és gyártásával is foglalkozik, széles választékban kínál konyhai készülékeket. Fő szempontunk a vásárlók minőségi kiszolgálása. A nálunk található konyhabútorok, készülékek, mosogatótálak, konyhai kiegészítők az igényes vásárlóközönséget szólítják meg. A minőség kifejezés nemcsak termékeink minőségére, hanem szolgáltatásaink színvonalára is vonatkozik. Képzett szakembereink folyamatos szakmai fejlődése biztosítja az új trendek ismeretét, így maximális segítséget nyújthatunk megrendelőink otthonának szebbé, komfortosabbá tételéhez.

Szabott tolóajtós szekrények

Sok esetben gondot okoz a bútordarabok megválasztása, mivel az esztétika és praktikusság mellett a belső tér adottságait is figyelembe kell venni. Az általunk forgalmazott INDECO tolóajtós rendszerek közkedveltek a vásárlók körében, mivel komplex megoldást kínálnak. Köszönhető a gazdag kínálatnak, a felhasznált alapanyagok kiváló minőségének, a kiegészítők bő választékának, s a termék variálhatóságának. Ez teszi alkalmassá mindennemű belső tér berendezésére, szem előtt tartva a maximális térkihasználás szempontját. Praktikus kiegészítők széles választéka: különböző méretű polcok, fiókok, akasztórudak, ruhaliftek, kosarak, kihúzható nadrág-, öv- és nyakkendőakasztók segítik a megfelelő kihasználást.

Irodabútorok

Egy vezető beosztáshoz más munkakör tartozik, mint a munkatársi beosztásokhoz. Más az elvégzendő feladat típusa, más a bútor terhelése, igénybevétele. Fontos az exkluzív, komoly megjelenés, a karakteresebb színek. Kisebb szerepet kap az ergonómia, a számítógépes kialakítás. Különösen lényeges azonban a kiváló minőségű anyagok használata, a letisztult vonalvezetés. Nélkülözhetetlen kiegészítői a tárgyalóasztalok, tárgyalótoldatok, esetleg minibár. Formavilága lehet modern, de a klasszikusabb kivitelek is nagyon népszerűek.

Vezetői bútorok

Egy vezető beosztáshoz más munkakör tartozik, mint a munkatársi beosztásokhoz. Más az elvégzendő feladat típusa, más a bútor terhelése, igénybevétele. Fontos az exkluzív, komoly megjelenés, a karakteresebb színek. Kisebb szerepet kap az ergonómia, a számítógépes kialakítás. Különösen lényeges azonban a kiváló minőségű anyagok használata, a letisztult vonalvezetés. Nélkülözhetetlen kiegészítői a tárgyalóasztalok, tárgyalótoldatok, esetleg minibár. Formavilága lehet modern, de a klasszikusabb kivitelek is nagyon népszerűek.

Munkatársi bútorok

Ezen bútorok erősebb igénybevételre készülnek. A formaviláguk lényegesen gazdagabb, mint a vezetői bútorok esetében. A helyhiányt hivatottak megoldani a paravánrendszerek, melyek diszkréten elválasztják egymástól az egyesített munkahelyek dolgozóit. Az ergonómia különösen fontos szerepet kap, hiszen ezeknél a bútoroknál a munkatársak akár napi 8-12 órát is dolgozhatnak. A bútorok jelentős számú számítógépes kiegészítőt tartalmaznak, mivel egyre nagyobb a számítógépes munkahelyek aránya. A szekrények jól terhelhetőek, szabványos méretűek, hogy a mappák, dossziék elhelyezése is kényelmes legyen.

Kiegészítők

Bútoraink széles forma- és színválasztékkal állnak rendelkezésre. Az egyedi kivitelezésű bútorokon kívül számos kiegészítőt is kínálunk: Ügyfeleink kb. 150 fajta bútorlap típusból választhatják ki az egyéniségüknek legmegfelelőbbet, ebből 100 fajta folyamatosan megtalálható raktáron, a hozzáillő PVC elzárással. Több mint 100 féle munkapult, 1000 féle bútorfogantyú, és a legmodernebb technológiájú fémkiegészítők garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb megoldást. 70 féle tömörfa és MDF fóliás bútorajtó, számtalan alumínium dekor, és üveg kiegészítő teszi kínálatunkat szinte teljessé.