Hírek

Technológiai fejlesztés a TERNYÁK TRADE Kft.-nél

A TERNYÁK-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (9028 Győr, József A. u.108.) a GOP-2.1.1-10/A-2010-0142 pályázat keretében „Technológiai fejlesztés a TERNYÁK TRADE Kft.-nél ” címmel 7.010.619,- Ft támogatási összegben részesült, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

 

A pályázat azonosító száma: GOP-2.1.1-10/A-2010-0142 A projekt megvalósítási helye: 9028 Győr, Fehérvári út.78. Hrsz.258/33 A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1139 Budapest, Váci út 83.) www.magzrt.hu

A Ternyák Trade Kft. technológiai fejlesztés projektjének célja a faipari termékek kereskedelméhez kapcsolódó szolgáltatási tevékenységek kapacitásának fejlesztése volt annak érdekében, hogy a társaság élhessen kedvező piaci lehetőségeivel és erősítse versenykésességét.

A projekt megvalósítása során egy íves élfóliázó gép, sorozatfúró gép, por és forgácselszívó berendezés, csavarkompresszor, valamint CAD/CAM szoftver került beszerzésre. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak is.

A projekt megvalósítása során a beszerzett eszközök segítségével kialakított rendszer hozzájárul a társaságnál a szolgáltatás modernizációjához, hatékonyabbá tételéhez, a környezeti fenntarthatóság javításához. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot a piaci pozíció megerősítéséhez, és a versenyképesség javításához.